Ik ben 18 of ouder Ik ben 18 of ouder Ik ben nog geen 18 Leeftijdskeuze
Your language: ENGLISH - Votre langue: FRANÇAIS
Think red
sluit

Contact

Brouwerij RODENBACH
Spanjestraat 133 - 141
8800 Roeselare - België
Tel.: +32(0)51 - 27 27 00
Fax: +32(0)51 - 22 92 48

info@rodenbach.be
www.rodenbach.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in als je onze nieuwsbrief wil ontvangen

* verplicht veld

inschrijven
Contacteer ons
sluit

Het Rodenbach-assortiment

RODENBACH ROSSO

Rodenbach Rosso is een fruitig verfrissend bier op basis van de unieke Rodenbach bieren, gerijpt op eiken houten vaten, deels gemacereerd met volle rode vruchten. Zijn unieke frisfruitige smaak dankt Rodenbach Rosso aan de zure krieken, frambozen en veenbessen die het op hout gerijpte bier verrijken en op smaak brengen. Het bier heeft de kleur van een jonge Bourgogne wijn. Het bier is licht alcoholisch, heeft een licht drogende afdronk en een mooie rozerode schuimkraag.

Licht zurig bier met rood fruit - 4 Vol. % Alc.
Deel gemarcereerd - Op foeders gerijpt.

RODENBACH

RODENBACH is het ‘Vlaamse roodbruine bier’, erkend als Traditioneel Streekproduct. De gemengde hoofdgisting en de rijping op eikenhouten vaten (foeders) geven het een zachtzure smaak en complexe fruitigheid net als bij wijn. RODENBACH bestaat uit 3/4 jong en 1/4 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. RODENBACH is heel verfrissend en eetlustopwekkend: het perfecte aperitief!

Vlaams Rood-Bruin Bier - Erkend Streekproduct - 5,2 Vol. % Alc.

RODENBACH GRAND CRU

De Grand Cru van RODENBACH heeft gemiddeld veel langer in de eiken foeders van de Roeselaarse bierkathedraal gelegen en is daardoor een meer uitgesproken versie van de bierstijl ‘Vlaams roodbruin bier’. RODENBACH Grand Cru bestaat uit 1/3 jong en 2/3 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. Het resultaat is een complex bier met veel hout en esters, vineus en met een zeer lange afdronk net als een grand cru wijn. Michael Jackson noemde dit bier terecht een “World Classic” en “the Burgundy of Belgium”.

Vlaams Rood-Bruin Bier - Erkend Streekproduct - 6 Vol. % Alc.

RODENBACH VINTAGE

RODENBACH Vintage is het unieke resultaat van selectie, door onze RODENBACH brouwmeesters, van de foeder die na 2 jaar rijping het beste bier heeft voortgebracht: ‘de beste foeder van het jaar.’ Op het etiket wordt altijd het nummer van de foeder vermeld en het jaartal wijst op het begin van de rijping. RODENBACH Vintage is 100% oud belegen bier, wat resulteert in een superieure RODENBACH Grand Cru. Zijn smaak is complex, rond, intens en verfrissend. Kenmerkend is de appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en eik met een toets van vanille, kers en zoethout. Zijn aroma bevat een vleugje karamel en eikenhout, alsook toetsen van groene appeltjes vermengd met honing en chocolade. De zachtzure, fruitige afdronk is lang en mooi in balans net als bij een grand cru wijn.

Vlaams Rood-Bruin Bier - Erkend Streekproduct - 7 Vol. % Alc.

RODENBACH CARACTÈRE ROUGE

RODENBACH Caractère Rouge werd in 2011 ontwikkeld in samenwerking met topchef Viki Geunes. Dit exclusieve bier ontstaat door een 6-maand durende gistende maceratie van krieken, frambozen en veenbessen op bier dat zelf al een rijping van 2 jaar heeft ondergaan op eiken foeders. Het resultaat is een uitzonderlijke RODENBACH met een alcoholvolume van 7%. RODENBACH Caractère Rouge is vineus met een zeer complexe, fruitige neus van framboos en kriek in combinatie met toetsen van hout en karamel. De ondertoon bevat het aroma van viooltjes, leder en lichte tabak. Zijn smaak is eerder zuur, maar van een bijzondere puurheid. Met zijn lange, zuivere afdronk en zijn unieke combinatie van delicaatheid en kracht doet RODENBACH Caractère Rouge denken aan een frisse Bourgogne wijn. Dit edele bier is uniek en exclusief. In restaurant ’t Zilte combineert Viki Geunes dit eigenzinnige bier met zijn verfijnde gastronomische creaties.

Vlaams Rood-Bruin Bier - Erkend Streekproduct - 7 Vol. % Alc.

inschrijven Over Rodenbach
sluit

Brouwerijbezoek

Inschrijvingsformulier

Algemene gegevens

Bezoek gegevens

Als bijdrage betaalt u € 165,00 per groep tussen 15 en 50 personen. Vanaf meer dan 50 personen wordt de groep opgesplitst en wordt 2 x de groepsprijs aangerekend. Groepen met minder mobiele mensen of met een beperking kunnen een aangepast programma bekomen op aanvraag - events@palmbreweries.com of 052/31.74.14 - dienst bezoeken.

Meer info over de Rodenbach brouwerij kan je vinden op de website van Palm Breweries.

Datums

Rondleidingsmomenten (enkel op afspraak):
Maandag om 13.30h – 14.00h - 14.30h - 18.00h - 18.30h - 19.00h
Dinsdag om 09.30h – 10.00h - 13.30h – 14.00h – 14.30h
Woensdag om 09.30h – 10.00h - 13.30h – 14.00h – 14.30h – 18.00h - 18.30h - 19.00h
Donderdag om 09.30h – 10.00h - 13.30h – 14.00h – 14.30h – 18.00h - 18.30h - 19.00h

Maaltijden

Geniet van een verfijnd menu (vanaf 20 personen)
Voor of na uw bezoek kunt u genieten van een lunch of diner met bieren bereid en begeleid.Reserveren is noodzakelijk. 1 menu per groep, de betaling gebeurt contant ter plaatse.Vegetarische menu's zijn eveneens verkrijgbaar op aanvraag.

Het aantal bestelde maaltijden moet ter plaatse worden betaald. Wijzigen kan per fax tot 4 werkdagen voor het bezoek. Te laat geannuleerde maaltijden zullen worden aangerekend.

Menu Rodenbach
- Bij de menu worden Rodenbach en waters geserveerd
- Fleurig slaatje van verfijnde vleeswaren "Albrecht Rodenbach" met Grand Cru dressing
- Ons dagaanbod van de meesterslager met marktverse groenten in een Rodenbachsausje en aardappelgarnituur
- Ijsdessert en vruchtencoulis geparfumeerd met Kriekbier F.Boon
- Koffie met versnaperingen
Prijs: € 20.00 pp.

Menu Rodenbach Grand Cru
- Bij de menu worden Rodenbach en waters geserveerd
- Aperitiefglaasje Frambozenbier F.Boon met hapje van de brouwer
- Duizendblad gevuld met Noordzeevangst in een romig sausje met Palm
- Haas van biggetje met bospaddenstoelen en spekjes in een sausje van Rodenbach Grand Cru, vergezeld van seizoensgroenten en aardappelgarnituur
- Dagaanbod van onze desertmeester
- Koffie met versnaperingen
Prijs: € 27.50 pp.

Opmerking

* verplicht veld

Brouwerijbezoek
Deelnemen
sluit

Unieke RODENBACH-prijzen!

Elke week wint de FAN van de week een uniek RODENBACH pakket. Aan het einde van de wedstrijd verloten we de hoofdprijs onder alle deelnemende fans!

FAN van de week:

De FAN van de week ontvangt het RODENBACH-terraspakket met RODENBACH parasol, zonnebril, glazen, .... én RODENBACH natuurlijk!

FAN van de maand

De FAN van de maand ontvangt een VIP-brouwerijbezoek inclusief diner en vervoer voor 10 personen!

De winnaars worden bekendgemaakt via de RODENBACH page op Facebook

Prijzen Deelnemen
Cafe recup TD sluitDe Finale is afgelopen!

Dank jullie wel voor de talrijke en vaak creatieve inzendingen.
Wie wint de RODENBACH CAFE RECUP TD?

Deze week maken we via Facebook de winnende club bekend!

Cafe recup TD
sluit

Rodenbach Rosso is een fruitig verfrissend bier op basis van de unieke Rodenbach bieren, gerijpt op eiken houten vaten, deels gemacereerd met volle rode vruchten.

Zijn unieke frisfruitige smaak dankt Rodenbach Rosso aan de zure krieken, frambozen en veenbessen die het op hout gerijpte bier verrijken en op smaak brengen. Het bier heeft de kleur van een jonge Bourgogne wijn. Het bier is licht alcoholisch, heeft een licht drogende afdronk en een mooie rozerode schuimkraag.

Over Rodenbach
sluit
WOI limited edition
sluit

Bedankt voor je aanvraag!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

RB

Gelukt
Cafe recup TD sluit

We hebben jouw registratie goed ontvangen. Op uiterlijk 15/11/2013 ontvang je van ons een e-mail om je inschrijving te bevestigen. Eens je registratie is bevestigd is het game on en kan je votes beginnen verzamelen voor jouw TD!

Cafe recup TD Cafe recup TD
meer info
Rodenbach We are Rodenbach
twitter Volg ons op twitter
facebook Volg ons op facebook
contact Contacteer ons Contacteer ons
Rodenbach fles Onze bieren Rodenbach fooder Onze bieren